Married At First Sight: Stephan en Patricia hebben geen gêne en gaan met de billen bloot (video)

Married At First Sight: Stephan en Patricia hebben geen gêne en gaan met de billen bloot (video)

Donderdag 16 februari 2023 om 10:59

In Married At First Sight genieten Stephan en Patricia van hun huwelijksreis in Sevilla. De tortelduifjes worden wakker en kroelen nog even gezellig samen in bed. En dan moet er gedoucht worden in een badkamer compleet van glas. Zowel Stephan als Patricia gaan letterlijk met de billen bloot. Van gêne hebben ze gelukkig allebei geen last.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

<em>Married At First Sight</em>: Stephan en Patricia hebben geen gêne en gaan met de billen bloot (video) In Married At First Sight genieten Stephan en Patricia van hun huwelijksreis in Sevilla. De tortelduifjes worden wakker en kroelen nog even gezellig samen in bed. En dan moet er gedoucht worden in een badkamer compleet van glas. Zowel Stephan als Patricia gaan letterlijk met de billen bloot. Van gêne hebben ze gelukkig allebei geen last. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Paula en Remco bezoeken 'gezellig' een kerkje Bekijk deze video » Woensdag in Married At First Sight: Richelle vindt condoom in nachtkastje Maarten Bekijk deze video » Married At First Sight: Stephan en Patricia hand in hand in het romantische Sevilla Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Stephan en Patricia hebben geen gêne en gaan met de billen bloot (video)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's