Gerard Joling walgt van zure wijn in Humberto op zondag: ‘Niet te hachelen’

Gerard Joling walgt van zure wijn in Humberto op zondag: ‘Niet te hachelen’

Maandag 13 maart 2023 om 17:00

Heren Vandaag Inside gieren om zingende Hugo de Jonge, Gerard Joling breekt glas.

Gerard Joling zegt precies waar het op staat in Humberto op zondag. Deze keer is er geen discussie gaande aan de talkshow-tafel, het gaat om de wijn. “Niet te hachelen, het is zo zuur. Ik lig vanavond met een zak Rennies op mijn nachtkastje”, aldus de zanger, die er vervolgens nog een schepje bovenop doet. “Volgens mij heeft ie nog kurk ook!” Even later wordt zijn glas wijn vervangen, maar ook daar lijkt de sarcastische Joling niet vrolijk van te worden. “Deze heeft de koelkast niet gehaald maar de smaak is voortreffelijk.”

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Joling walgt van zure wijn in <em>Humberto op zondag</em>: ‘Niet te hachelen’ Heren Vandaag Inside gieren om zingende Hugo de Jonge, Gerard Joling breekt glas. Gerard Joling zegt precies waar het op staat in Humberto op zondag. Deze keer is er geen discussie gaande aan de talkshow-tafel, het gaat om de wijn. “Niet te hachelen, het is zo zuur. Ik lig vanavond met een zak Rennies op mijn nachtkastje”, aldus de zanger, die er vervolgens nog een schepje bovenop doet. “Volgens mij heeft ie nog kurk ook!” Even later wordt zijn glas wijn vervangen, maar ook daar lijkt de sarcastische Joling niet vrolijk van te worden. “Deze heeft de koelkast niet gehaald maar de smaak is voortreffelijk.” Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling shockeert Hugo de Jonge: 'Heb vanmiddag nog in een gat gekeken' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gerard Joling sneert naar Ronald Molendijk na kritiek: 'Kom eerst eens kijken!' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's