Zien! Welk smerig middeltje helpt tegen jeugdpuistjes? Raven van Dorst vertelt het in Wie van de 3

Zien! Welk smerig middeltje helpt tegen jeugdpuistjes? Raven van Dorst vertelt het in Wie van de 3

Zondag 2 april 2023 om 22:39

In Wie van de 3 is het de vraag wie de expert is. Om hier achter te komen heeft Raven van Dorst een vraag over een smerig middeltje dat helpt tegen jeugdpuistjes. De eerste van de drie dames geeft een teleurstellend antwoord...

Bekijk het fragment van Wie van de 3 hieronder.

Wie van de 3 is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien! Welk smerig middeltje helpt tegen jeugdpuistjes? <em>Raven van Dorst</em> vertelt het in <em>Wie van de 3</em> In Wie van de 3 is het de vraag wie de expert is. Om hier achter te komen heeft Raven van Dorst een vraag over een smerig middeltje dat helpt tegen jeugdpuistjes. De eerste van de drie dames geeft een teleurstellend antwoord... Bekijk het fragment van Wie van de 3 hieronder. Wie van de 3 is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rachel in Nachtdieren over persoonlijkheidsstoornis: ‘We zijn met zes op het moment’ Bekijk deze video » Wie van de 3: Raven van Dorst in shock dat autostoel naar achteren kan Bekijk deze video » Martien Meiland heeft zin in nieuw seizoen Wie Van De 3: 'Ze hebben ons gemist' (video) Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's