Make Up Your Mind gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Make Up Your Mind gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Make Up Your Mind gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het derde seizoen van Make Up Your Mind is vanaf zaterdag te zien op RTL 4. Het populaire programma is terug en houdt de succesvolle samenstelling: alle vier de kopstukken zijn nog aanwezig. Alle fragmenten uit deze uitzending Make Up Your Mind: bekijk de schitterende transformaties van de juryleden Bekijk deze video » Fred en NikkieUiteraard zijn er weer de teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager, die uiteraard moeten raden welke bekende kop er schuilgaat achter de drag queen die ze voor zich zien. Carlo Boszhard presenteert ook dit nieuwe seizoen, Envy Peru staat aan het hoofd van een vijfkoppige jury van drag-experts. RTL-gezichtenIn de eerste aflevering van Make up your mind worden de teamcaptains geholpen door twee bekende RTL koppen als gastpanelleden: presentator Beau van Erven Dorens en nieuwbakken RTL-gezicht Leonie ter Braak. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Nederlandse televisieformats boeken succes in het buitenland Bekijk deze video » Nieuw seizoen Make Up Your Mind te zien vanaf zaterdag 8 april: bekijk de promo Bekijk deze video »
Uitzending :
Make Up Your Mind gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 8 april 2023 om 21:54

Het derde seizoen van Make Up Your Mind is vanaf zaterdag te zien op RTL 4. Het populaire programma is terug en houdt de succesvolle samenstelling: alle vier de kopstukken zijn nog aanwezig.

Fred en Nikkie
Uiteraard zijn er weer de teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager, die uiteraard moeten raden welke bekende kop er schuilgaat achter de drag queen die ze voor zich zien. Carlo Boszhard presenteert ook dit nieuwe seizoen, Envy Peru staat aan het hoofd van een vijfkoppige jury van drag-experts.

RTL-gezichten
In de eerste aflevering van Make up your mind worden de teamcaptains geholpen door twee bekende RTL koppen als gastpanelleden: presentator Beau van Erven Dorens en nieuwbakken RTL-gezicht Leonie ter Braak.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Make Up Your Mind

Actuele video's

Meer actuele video's