Ruben Nicolai over kortstondige deelname aan Make Up Your Mind: "Het was vernederend" (RTL Boulevard)

Ruben Nicolai over kortstondige deelname aan Make Up Your Mind: "Het was vernederend" (RTL Boulevard)

Zondag 16 april 2023 om 21:56

Al snel eindigde het Make Up Your Mind avontuur van Ruben Nicolai. Zijn drag queen-optreden als de rondborstige 'Busty Blue' was niet goed genoeg voor een plek in de volgende ronde. Wat vond hij van zijn kortstondige deelname aan het populaire programma? Ruben vertelde het aan RTL Boulevard. "Het was vernederend", aldus een lachende Ruben.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ruben Nicolai</em> over kortstondige deelname aan <em>Make Up Your Mind</em>: &quot;Het was vernederend&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Al snel eindigde het Make Up Your Mind avontuur van Ruben Nicolai. Zijn drag queen-optreden als de rondborstige 'Busty Blue' was niet goed genoeg voor een plek in de volgende ronde. Wat vond hij van zijn kortstondige deelname aan het populaire programma? Ruben vertelde het aan RTL Boulevard. "Het was vernederend", aldus een lachende Ruben. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Make Up Your Mind is elke zaterdag te zien om 20.00 uur op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Make up your Mind gemist? Beelden van Lex Uiting als 'Ally Lavee' in RTL Boulevard Bekijk deze video » Make up your mind: "Ik gebruik drag als instrument om mezelf te leren kennen" Bekijk deze video » Zien: Op1-presentator schittert als Queen Sjarra Tella in Make Up Your Mind (video) Bekijk deze video »
TV :
Ruben Nicolai over kortstondige deelname aan Make Up Your Mind: "Het was vernederend" (RTL Boulevard)

Make Up Your Mind is elke zaterdag te zien om 20.00 uur op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's