Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen over nieuwe dartpijlen (Hart van Nederland)

Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen over nieuwe dartpijlen (Hart van Nederland)

Woensdag 19 april 2023 om 14:24

<em>Raymond van Barneveld</em> en <em>Michael van Gerwen</em> over nieuwe dartpijlen (<em>Hart van Nederland</em>) De wetenschap heeft zich op de dartpijl gestort. "Als je daar die 'zwabbering' er een beetje uit kunt halen, dan heb je meer grip op waar de punt precies in het bord komt", vertelt onderzoeker aan de TU, Dirk Jan Veeger in Hart van Nederland. Mooie theorie maar wat vinden topdarters Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen ervan? Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Van Gerwen en Smith gooien beste leg ooit in finale WK darts 2023 Bekijk deze video » WK Darts: Van Barneveld onderuit tegen Price, bekijk de matchdarts (video) Bekijk deze video » Heftig: broer en zus knallen met hun scooters op elkaar in Wijk en Aalburg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De wetenschap heeft zich op de dartpijl gestort. "Als je daar die 'zwabbering' er een beetje uit kunt halen, dan heb je meer grip op waar de punt precies in het bord komt", vertelt onderzoeker aan de TU, Dirk Jan Veeger in Hart van Nederland. Mooie theorie maar wat vinden topdarters Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen ervan?

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's