Donderdag in De Bevers: Kees wordt niet goed van opmerking John over ‘VOP’tje’

Donderdag in De Bevers: Kees wordt niet goed van opmerking John over ‘VOP’tje’

Donderdag 20 april 2023 om 12:20

In De Bevers wordt John net wakker en hij komt gelijk met een bijzondere mededeling. Hij heeft namelijk last van een ‘VOP’tje’. “Dat is niet leuk, John. Niet zo misselijk doen”, reageert zijn geliefde Kees. Met VOP bedoelt de volkszanger blijkbaar een ‘volle ochtend plasser’.

Bekijk de video van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag in <em>De Bevers</em>: Kees wordt niet goed van opmerking John over ‘VOP’tje’ In De Bevers wordt John net wakker en hij komt gelijk met een bijzondere mededeling. Hij heeft namelijk last van een ‘VOP’tje’. “Dat is niet leuk, John. Niet zo misselijk doen”, reageert zijn geliefde Kees. Met VOP bedoelt de volkszanger blijkbaar een ‘volle ochtend plasser’. Bekijk de video van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Valentijnspel De Bevers: is Kees stiekem verliefd op Johan Derksen? Bekijk deze video » De Bevers spelen rol in The Passion: ‘Makkelijk, hoef niks te zeggen’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's