Valentijnspel De Bevers: is Kees stiekem verliefd op Johan Derksen?

Valentijnspel De Bevers: is Kees stiekem verliefd op Johan Derksen?

Donderdag 16 februari 2023 om 10:40

In het Valentijnspel beantwoorden John de Bever en zijn echtgenoot Kees allerlei vragen over de liefde en hun relatie. Als de vraag voorbijkomt op wie ze stiekem verliefd zijn, komt Kees met een opvallend antwoord. Hij heeft namelijk de naam van Johan Derksen opgeschreven. Hij wil wel een en ander uitleggen, want hij koestert natuurlijk geen warme gevoelens voor een andere man. Maar als het gaat om vriendschap en waardering, wil hij Johan Derksen even in het zonnetje zetten...

Bekijk het Valentijnspel met De Bevers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Valentijnspel <em>De Bevers</em>: is Kees stiekem verliefd op Johan Derksen? In het Valentijnspel beantwoorden John de Bever en zijn echtgenoot Kees allerlei vragen over de liefde en hun relatie. Als de vraag voorbijkomt op wie ze stiekem verliefd zijn, komt Kees met een opvallend antwoord. Hij heeft namelijk de naam van Johan Derksen opgeschreven. Hij wil wel een en ander uitleggen, want hij koestert natuurlijk geen warme gevoelens voor een andere man. Maar als het gaat om vriendschap en waardering, wil hij Johan Derksen even in het zonnetje zetten... Bekijk het Valentijnspel met De Bevers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Zie: John de Bever naakt op erotiekbeurs? Bekijk deze video » Kibbelende John en Kees in De Bevers: "Hij kan niet tillen en beuren" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Valentijnspel De Bevers: is Kees stiekem verliefd op Johan Derksen?

Actuele video's

Meer actuele video's