Grote verbazing in Make Up Your Mind om afvaller: 'Ik zie het nog steeds niet' (video)

Grote verbazing in Make Up Your Mind om afvaller: 'Ik zie het nog steeds niet' (video)

Zondag 30 april 2023 om 14:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Make Up Your Mind van zaterdag 29 april. Je kunt de hele uitzending van Make Up Your Mind terugkijken via Gids.tv.

Grote verbazing gisteravond in Make Up Your Mind, waar afscheid genomen moet worden van Trixy McQueenie.

Lees verder onder de video.

Grote verbazing in <em>Make Up Your Mind</em> om afvaller: 'Ik zie het nog steeds niet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Make Up Your Mind van zaterdag 29 april. Je kunt de hele uitzending van Make Up Your Mind terugkijken via Gids.tv. Grote verbazing gisteravond in Make Up Your Mind, waar afscheid genomen moet worden van Trixy McQueenie. Lees verder onder de video. AfvallerTrixy McQueenie heeft het minst gepresteerd en dat betekent dat zij linea recta naar huis moet. Maar niet voordat ze haar ware identiteit heeft onthuld. En dat zorgt voor een grote shock bij de juryleden. Je ziet het in de video hierboven. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.
TV :
Grote verbazing in Make Up Your Mind om afvaller: 'Ik zie het nog steeds niet' (video)

Afvaller
Trixy McQueenie heeft het minst gepresteerd en dat betekent dat zij linea recta naar huis moet. Maar niet voordat ze haar ware identiteit heeft onthuld. En dat zorgt voor een grote shock bij de juryleden. Je ziet het in de video hierboven.

Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's