Romantiek in hottub Lang Leve de Liefde: 'Ik vind je mooi' (video)

Romantiek in hottub Lang Leve de Liefde: 'Ik vind je mooi' (video)

Maandag 15 mei 2023 om 20:05

Romantiek in hottub <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik vind je mooi' (video) Aron geeft aan het begin van de date in de Lang Leve de Liefde-villa aan dat hij nog nooit zo zenuwachtig is geweest. Maar het ijs lijkt al snel gebroken te zijn wanneer Aron vraagt naar de bodycount van Sanne. Over dit aantal heeft hij ook meteen een sterke mening. Maar in de hottub geven ze aan elkaar mooi te vinden. Blijven de twee elkaar ook na deze 24 uur nog mooi vinden en zullen ze besluiten te verlengen? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Charlene SHOCKEERT Othman met vraag of hij homo is Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Rens eet afbakbroodjes zonder ze af te bakken Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Othman zingt Michael Jackson, Charlene krijgt spontaan hoestbuien Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: kan Charlene wel zoenen met de lookalike van haar tweelingbroer? Bekijk deze video »
TV :

Aron geeft aan het begin van de date in de Lang Leve de Liefde-villa aan dat hij nog nooit zo zenuwachtig is geweest. Maar het ijs lijkt al snel gebroken te zijn wanneer Aron vraagt naar de bodycount van Sanne. Over dit aantal heeft hij ook meteen een sterke mening. Maar in de hottub geven ze aan elkaar mooi te vinden. Blijven de twee elkaar ook na deze 24 uur nog mooi vinden en zullen ze besluiten te verlengen?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's