Aron in Lang Leve de Liefde: 'Dat vind ik veel sekspartners voor een meisje'

Aron in Lang Leve de Liefde: 'Dat vind ik veel sekspartners voor een meisje'

Maandag 15 mei 2023 om 10:53

Aron wil weten wat de bodycount van zijn date is, dat wil zeggen dat hij wil weten met hoeveel mannen ze seks heeft gehad. Sanne blijkt de moeilijkste niet en wil hem dat best vertellen: 'Even nadenken, nu is het acht.'

'Best wel veel'
Aron laat vervolgens zijn nogal ouderwetse kant zien en reageert geschokt: 'Voor een meisje vind ik dat best wel veel.' Zelf zit hij overigens op 10 bedpartners.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Aron in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Dat vind ik veel sekspartners voor een meisje' Aron wil weten wat de bodycount van zijn date is, dat wil zeggen dat hij wil weten met hoeveel mannen ze seks heeft gehad. Sanne blijkt de moeilijkste niet en wil hem dat best vertellen: 'Even nadenken, nu is het acht.' 'Best wel veel'Aron laat vervolgens zijn nogal ouderwetse kant zien en reageert geschokt: 'Voor een meisje vind ik dat best wel veel.' Zelf zit hij overigens op 10 bedpartners. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Charlene SHOCKEERT Othman met vraag of hij homo is Bekijk deze video » Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video » Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's