Kwaliteitscontrole in Massa is Kassa: Peter klaagt om te veel patat op z'n bord

Kwaliteitscontrole in Massa is Kassa: Peter klaagt om te veel patat op z'n bord

Kwaliteitscontrole in <em>Massa is Kassa</em>: Peter klaagt om te veel patat op z'n bord Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen Vanavond zien we in een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa dat Peter Gillis niet blij is tijdens de kwaliteitscontrole in zijn park. Ontevreden PeterPeter wil dat het logo op het eetbord duidelijk zichtbaar is en dat op die plek geen salade ligt. En de patat op zijn bord is veel te veel. Dat vindt Peter zonde want dat wordt nooit allemaal door een klant opgegeten, denkt hij. Bekijk het fragment in de Instagrampost hieronder. En zie hierboven een oude aflevering. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Peter geeft Nicol een trap na: 'Oude foto's eruit, nieuwe erin' (Massa is kassa) Bekijk deze video » Wendy vraagt Peter in Massa is Kassa: 'Spuit jij met wc-spray in huis?' Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Kwaliteitscontrole in Massa is Kassa: Peter klaagt om te veel patat op z'n bord
Dinsdag 20 juni 2023 om 13:31

Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen

Vanavond zien we in een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa dat Peter Gillis niet blij is tijdens de kwaliteitscontrole in zijn park.

Ontevreden Peter
Peter wil dat het logo op het eetbord duidelijk zichtbaar is en dat op die plek geen salade ligt. En de patat op zijn bord is veel te veel. Dat vindt Peter zonde want dat wordt nooit allemaal door een klant opgegeten, denkt hij. Bekijk het fragment in de Instagrampost hieronder. En zie hierboven een oude aflevering.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's