Zien: fans in shock door 'extreem gewelddadige' aflevering Mocro Maffia (video)

Zien: fans in shock door 'extreem gewelddadige' aflevering Mocro Maffia (video)

Zondag 25 juni 2023 om 15:36

Zien: fans in shock door 'extreem gewelddadige' aflevering <em>Mocro Maffia</em> (video) De vierde aflevering van het huidige Mocro Maffia-seizoen is er eentje om van te gruwelen, als we de fans op Twitter en Instagram mogen geloven. Bekijk hierboven een voorproefje van het vijfde seizoen van Mocro Maffia met o.a. acteurs Nasrdin Dchar en Iliass Ojja. GewelddadigFans op Twitter zijn geschrokken van de 'extreem gewelddadige' vierde aflevering van Mocro Maffia, die sinds vrijdag op Videoland te zien is. We zullen natuurlijk nog niet te veel verklappen, maar het lijkt in ieder geval einde verhaal voor één van de terugkerende personages. Het vijfde seizoen van Mocro Maffia is te zien bij Videoland. Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering online. Zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen Mocro Maffia, vanaf 2 juni te zien Bekijk deze video » Zesde en laatste seizoen Mocro Maffia in 2024: bekijk de eerste heftige beelden Bekijk deze video » 'Verwacht het onverwachte' in van vijfde seizoen Mocro Maffia (De BLVD Podcast) Bekijk deze video »
Serie :

De vierde aflevering van het huidige Mocro Maffia-seizoen is er eentje om van te gruwelen, als we de fans op Twitter en Instagram mogen geloven.

Bekijk hierboven een voorproefje van het vijfde seizoen van Mocro Maffia met o.a. acteurs Nasrdin Dchar en Iliass Ojja.

Gewelddadig
Fans op Twitter zijn geschrokken van de 'extreem gewelddadige' vierde aflevering van Mocro Maffia, die sinds vrijdag op Videoland te zien is. We zullen natuurlijk nog niet te veel verklappen, maar het lijkt in ieder geval einde verhaal voor één van de terugkerende personages.

Het vijfde seizoen van Mocro Maffia is te zien bij Videoland. Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering online.

Actuele video's

Meer actuele video's