Million Dollar Island: Ingeborg doet een schokkende ontdekking na de finale

Million Dollar Island: Ingeborg doet een schokkende ontdekking na de finale

<em>Million Dollar Island</em>: Ingeborg doet een <em>schokkende</em> ontdekking na de finale Bekijk hierboven een gesprek met de winnaars na de Million Dollar Island-finale Afgelopen zondag zagen we hoe Maud, Matthias en Joachim Million Dollar Island wonnen. Maud mocht als eerste kistjes openmaken. Zij besloot zeven kistjes open te maken en ging daarom met 70.000 euro naar huis. Ingeborg doet een opmerkelijke ontdekking na de finale, bekijk dit fragment in de Instagrampost hieronder. "We zijn zo gered"Matthias durfde vier van zijn 36 kistjes te openen en won 40.000 euro en finalist Joachim speelde het langst door en pakte 100.000 euro. Ingeborg doet na de finale een schokkende ontdekking bij de kistjes: "We zijn zo gered", zegt ze blij. Bekijk het fragment hieronder. Het finale van Million Dollar Island was zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Bekijk ook Vanavond in Million Dollar Island: genieten van feestmaal vóór de strijd om finaleplek losbarst Bekijk deze video » Dit zijn de winnaars van Million Dollar Island 2023 (video) Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Million Dollar Island ? (@milliondollarislandsbs6)
TV :
Million Dollar Island: Ingeborg doet een schokkende ontdekking na de finale
Dinsdag 27 juni 2023 om 15:26

Bekijk hierboven een gesprek met de winnaars na de Million Dollar Island-finale

Afgelopen zondag zagen we hoe Maud, Matthias en Joachim Million Dollar Island wonnen. Maud mocht als eerste kistjes openmaken. Zij besloot zeven kistjes open te maken en ging daarom met 70.000 euro naar huis. Ingeborg doet een opmerkelijke ontdekking na de finale, bekijk dit fragment in de Instagrampost hieronder.

"We zijn zo gered"
Matthias durfde vier van zijn 36 kistjes te openen en won 40.000 euro en finalist Joachim speelde het langst door en pakte 100.000 euro. Ingeborg doet na de finale een schokkende ontdekking bij de kistjes: "We zijn zo gered", zegt ze blij. Bekijk het fragment hieronder.

Het finale van Million Dollar Island was zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's