Dames Een Jaar Van Je Leven fantaseren over Peter Gillis: ‘Peter bel me, jij hebt geld’

Dames Een Jaar Van Je Leven fantaseren over Peter Gillis: ‘Peter bel me, jij hebt geld’

Dames <em>Een Jaar Van Je Leven</em> fantaseren over Peter Gillis: ‘Peter bel me, jij hebt geld’ Bekijk in de video hierboven: Peter Gillis en Wendy doen klef tijdens verhuizing In Een Jaar Van Je Leven zijn de kandidaten op zoek naar een nieuwe man voor Moraima. Zou Peter Gillis een match zijn voor haar? ‘Hij is wel grappig, toch?’Moraima lijkt niet negatief te staan tegenover Peter Gillis en begint al te fantaseren over hoe het zou zijn tussen de lakens. Zelfs de jonge Zoë lijkt de steenrijke realityster wel te zien zitten. “Peter bel me, jij hebt geld”, aldus Zoë. “Hij is wel grappig, toch?” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Peter’s ex Nicol Kremers uit nieuwste seizoen Familie Gillis: massa is kassa geschrapt Bekijk deze video » Peter Gillis maakt zich geen zorgen over belastingfraude: 'Zie het met vertrouwen tegemoet' Bekijk deze video » Nicol Kremers in RoddelPraat over mishandeling Peter Gillis: 'Hij moet de gevangenis in' Bekijk deze video »
TV :
Dames Een Jaar Van Je Leven fantaseren over Peter Gillis: ‘Peter bel me, jij hebt geld’
Vrijdag 14 juli 2023 om 15:48

Bekijk in de video hierboven: Peter Gillis en Wendy doen klef tijdens verhuizing

In Een Jaar Van Je Leven zijn de kandidaten op zoek naar een nieuwe man voor Moraima. Zou Peter Gillis een match zijn voor haar?

‘Hij is wel grappig, toch?’
Moraima lijkt niet negatief te staan tegenover Peter Gillis en begint al te fantaseren over hoe het zou zijn tussen de lakens. Zelfs de jonge Zoë lijkt de steenrijke realityster wel te zien zitten. “Peter bel me, jij hebt geld”, aldus Zoë. “Hij is wel grappig, toch?”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's