Familie Gillis: massa is kassa: Wendy masseert voeten van Peter Gillis

Familie Gillis: massa is kassa: Wendy masseert voeten van Peter Gillis

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Wendy <em>masseert</em> voeten van Peter Gillis Eerder zagen we een verliefde Peter op zijn knieën voor Wendy in de keuken. In de aflevering van vanavond zien we hoe Wendy Peter zijn droge voeten insmeert: "Ga nog maar is even door", zegt Peter genietend op bed. Bekijk het massage fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Familie Gillis: Massa is kassa: Peter gaat op de knieën voor Wendy Bekijk deze video » Advocaat over bizarre eis Nicol Kremers: 'Rechters zijn gevoelig voor haar verhaal' Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Familie Gillis: massa is kassa: Wendy masseert voeten van Peter Gillis

Eerder zagen we een verliefde Peter op zijn knieën voor Wendy in de keuken. In de aflevering van vanavond zien we hoe Wendy Peter zijn droge voeten insmeert: "Ga nog maar is even door", zegt Peter genietend op bed.

Bekijk het massage fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV