Jeroen Pauw valt Rutger Castricum aan: "Dit is het gevaar van zo een plek"

Jeroen Pauw valt Rutger Castricum aan: "Dit is het gevaar van zo een plek"

Dinsdag 8 augustus 2023 om 10:11

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen Pauw valt <em>Rutger Castricum</em> aan: &quot;Dit is het gevaar van zo een plek&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jeroen Pauw geeft zijn mening over de verschillende sidekicks, die de afgelopen weken hun opwachting hebben gemaakt aan de tafel van Hélène. Ook Rutger Castricum krijgt de wind van voren: "Ga je mij nou zitten aanvallen?" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws gemist? Eva Jinek's vertrek bij RTL slaat in als een bom Bekijk deze video » Johan Derksen fileert Timmermans: 'Wordt ramp en er wordt geen huis meer gebouwd' (video) Bekijk deze video »
TV :

Jeroen Pauw geeft zijn mening over de verschillende sidekicks, die de afgelopen weken hun opwachting hebben gemaakt aan de tafel van Hélène. Ook Rutger Castricum krijgt de wind van voren: "Ga je mij nou zitten aanvallen?"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's