John van den Heuvel vertelt over loodzware eerste ontmoeting met Joran van der Sloot

John van den Heuvel vertelt over loodzware eerste ontmoeting met Joran van der Sloot

Dinsdag 8 augustus 2023 om 09:03

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>John van den Heuvel</em> vertelt over loodzware eerste ontmoeting met <em>Joran van der Sloot</em> Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Niet alleen Jeroen Pauw was te gast bij De Oranjezomer. Ook John van den Heuvel schoof aan bij Hélène. John zocht onlangs Joran van der Sloot op in een van de meest beruchte gevangenissen van Amerika, en vertelt hierover. VaderdagOok vertelt hij over de eerste ontmoeting met Joran. Dit was een loodzware ervaring want de misdaadverslaggever moest heel lang wachten voor de gevangenis vanwege lange rijen door Vaderdag. Kinderen bezochten waarschijnlijk hun vaders in de cel en deze drukte vergeet John niet meer. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Feyenoord-fan grijpt zijn kans in De Oranjezomer: 'Hélène, dikke kus van mij!' (video) Bekijk deze video » Jack van Gelder staat voor mysterie in De Oranjezomer: 'Waarom zou je dat doen?' Bekijk deze video »
TV :

Niet alleen Jeroen Pauw was te gast bij De Oranjezomer. Ook John van den Heuvel schoof aan bij Hélène. John zocht onlangs Joran van der Sloot op in een van de meest beruchte gevangenissen van Amerika, en vertelt hierover.

Vaderdag
Ook vertelt hij over de eerste ontmoeting met Joran. Dit was een loodzware ervaring want de misdaadverslaggever moest heel lang wachten voor de gevangenis vanwege lange rijen door Vaderdag. Kinderen bezochten waarschijnlijk hun vaders in de cel en deze drukte vergeet John niet meer.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's