Noa Vahle vindt Jake Paul verschrikkelijk: "Meer entertainment dan boksen"

Noa Vahle vindt Jake Paul verschrikkelijk: "Meer entertainment dan boksen"

Dinsdag 8 augustus 2023 om 11:03

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Noa Vahle vindt <em>Jake Paul</em> verschrikkelijk: &quot;Meer entertainment dan boksen&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 7 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle, een vaste persoonlijkheid in De Oranjezomer, haalt uit naar de vriend van Jutta Leerdam Jake Paul. Hij vocht afgelopen weekend een bokswedstrijd en wint twee miljoen. Rutger vindt hem leuk maar Noa vindt Jake Paul verschrikkelijk: "Het is meer entertainment dan boksen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: geen bijrol voor Jutta Leerdam in Netflix-docu Untold: Jake Paul the Problem Child Bekijk deze video » Video: Jutta Leerdam ziet Jake Paul winnen tijdens boksgevecht Bekijk deze video »
TV :

Noa Vahle, een vaste persoonlijkheid in De Oranjezomer, haalt uit naar de vriend van Jutta Leerdam Jake Paul. Hij vocht afgelopen weekend een bokswedstrijd en wint twee miljoen. Rutger vindt hem leuk maar Noa vindt Jake Paul verschrikkelijk: "Het is meer entertainment dan boksen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's