Dramatische rentree voor Bart Nieuwkoop bij Feyenoord: rode kaart na 24 minuten

Dramatische rentree voor Bart Nieuwkoop bij Feyenoord: rode kaart na 24 minuten

<em>Dramatische rentree</em> voor <em>Bart Nieuwkoop</em> bij <em>Feyenoord</em>: rode kaart na 24 minuten Bart Nieuwkoop kan terugkijken op een teleurstellende rentree in de Kuip. De verdediger moest tijdens de wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard na 24 minuten het veld verlaten met een rode kaart na een ongelukkige overtreding. Feyenoord moet dus met tien spelers verder tegen Fortuna Sittard. Tekst gaat verder onder de video. Dramatische rentree in De Kuip ? Rood voor Bart Nieuwkoop na een VAR-check. Feyenoord met tien man verder.#feyfor— ESPN NL (@ESPNnl) August 13, 2023 Rode kaartOp de helft van Fortuna Sittard maakte de rechtsback van Feyenoord een ongelukkige, maar stevige overtreding op de enkel van Iñigo Córdoba. Aanvankelijk werd er een gele kaart getoond, maar uiteindelijk trok Rob Dieperink de rode kaart voor Nieuwkoop. Bekijk de video's van De Oranjezomer en ESPN NL hierboven. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - PSV (Johan Cruijff Schaal) Bekijk deze video » Feyenoord-fan grijpt zijn kans in De Oranjezomer: 'Hélène, dikke kus van mij!' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zondag 13 augustus 2023 om 15:26

Bart Nieuwkoop kan terugkijken op een teleurstellende rentree in de Kuip. De verdediger moest tijdens de wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard na 24 minuten het veld verlaten met een rode kaart na een ongelukkige overtreding. Feyenoord moet dus met tien spelers verder tegen Fortuna Sittard.

Tekst gaat verder onder de video.

Rode kaart
Op de helft van Fortuna Sittard maakte de rechtsback van Feyenoord een ongelukkige, maar stevige overtreding op de enkel van Iñigo Córdoba. Aanvankelijk werd er een gele kaart getoond, maar uiteindelijk trok Rob Dieperink de rode kaart voor Nieuwkoop.

Bekijk de video's van De Oranjezomer en ESPN NL hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's