B&B Vol Liefde: Babette en Esra klaar met Joy, 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?'

B&B Vol Liefde: Babette en Esra klaar met Joy, 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?'

Dinsdag 15 augustus 2023 om 10:31

Vier dames, Joy, én een aantal van zijn vrienden op één berg bij Malaga: het is allemaal wat druk. En doordat enige romantiek en interesse van de B&B-uitbater veelal uitblijft zijn Babette en Esra er eigenlijk wel klaar mee.

'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?'
Ze willen allebei voor zichzelf kiezen en hun koffers pakken: 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen', vraagt Esra zichzelf hardop af. Ze wordt al rustiger van het idee dat ze Mount Joy kan gaan verlaten en dat zegt eigenlijk al genoeg. Babette vult aan: 'Het is time to go.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: Babette en Esra klaar met <em>Joy</em>, 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?' Vier dames, Joy, én een aantal van zijn vrienden op één berg bij Malaga: het is allemaal wat druk. En doordat enige romantiek en interesse van de B&B-uitbater veelal uitblijft zijn Babette en Esra er eigenlijk wel klaar mee. 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?'Ze willen allebei voor zichzelf kiezen en hun koffers pakken: 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen', vraagt Esra zichzelf hardop af. Ze wordt al rustiger van het idee dat ze Mount Joy kan gaan verlaten en dat zegt eigenlijk al genoeg. Babette vult aan: 'Het is time to go.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tom in B&B Vol Liefde: 'Ik zit in Dynasty-huis met Dynasty-vrouw' Bekijk deze video » Bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 10 jaar (Shownieuws) Bekijk deze video » Groot feest bij Frans Bauer: moeder Wies is '77 lentes jong' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten penis mee naar Walter Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Babette en Esra klaar met Joy, 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's