De Bevers in Ahoy donderdag te zien bij RTL 5: bekijk sneak peek Vrienden voor het leven

De Bevers in Ahoy donderdag te zien bij RTL 5: bekijk sneak peek Vrienden voor het leven

<em>De Bevers in Ahoy</em> donderdag te zien bij RTL 5: bekijk sneak peek <em>Vrienden voor het leven</em> Wie afgelopen weekend niet bij De Bevers in Ahoy aanwezig kon zijn, hoef niet te treuren. Donderdagavond kun je bij RTL 5 namelijk kijken naar een compilatie van het Ahoy-concert van John de Bever en zijn partner Kees. PrimeurIn eerste beelden is te zien dat het nogal een bijzondere show was, met onder anderen Johan Derksen als kerstman. Helaas moest Caroline van der Plas op het laatste moment afhaken, maar je krijgt wel allerlei andere spetterende optredens te zien. Zo zingt John de Bever Vrienden voor het leven samen met zijn geliefde Kees, als grote primeur van hun gezamenlijke single. Bekijk Vrienden voor het leven van Kees en John in de beelden hieronder. De Bevers in Ahoy is donderdag 5 oktober om 21.55 uur te zien op RTL 5. Je kunt De Bevers in Ahoy terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kees Stevens (De Bever) (@kees_de_bevers) Caroline van der Plas cancelt optreden De Bevers in Ahoy op laatste moment (video) Bekijk deze video » Bekijk beelden van De Bevers concert in Ahoy Bekijk deze video » Johan Derksen over kerstman-act bij De Bevers: 'Je doet weleens dingen die je beter niet kunt doen' Bekijk deze video »
Donderdag 5 oktober 2023 om 13:11

Wie afgelopen weekend niet bij De Bevers in Ahoy aanwezig kon zijn, hoef niet te treuren. Donderdagavond kun je bij RTL 5 namelijk kijken naar een compilatie van het Ahoy-concert van John de Bever en zijn partner Kees.

Primeur
In eerste beelden is te zien dat het nogal een bijzondere show was, met onder anderen Johan Derksen als kerstman. Helaas moest Caroline van der Plas op het laatste moment afhaken, maar je krijgt wel allerlei andere spetterende optredens te zien. Zo zingt John de Bever Vrienden voor het leven samen met zijn geliefde Kees, als grote primeur van hun gezamenlijke single.

Bekijk Vrienden voor het leven van Kees en John in de beelden hieronder.

De Bevers in Ahoy is donderdag 5 oktober om 21.55 uur te zien op RTL 5. Je kunt De Bevers in Ahoy terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's