Hilarische beelden: Johan Derksen verschijnt als kerstman bij De Bevers Live in Ahoy

Hilarische beelden: Johan Derksen verschijnt als kerstman bij De Bevers Live in Ahoy

Johan Derksen toonde zaterdagavond een verrassende kant van zichzelf toen hij als kerstman verscheen bij De Bevers Live in Ahoy. Het vaste gezicht van Vandaag Inside reageerde voor de camera van SBS 6 enigszins sportief: "Op een gegeven moment ben je alle schaamte voorbij. Je wilt ook niet kinderachtig zijn als je deelneemt aan zo'n show."

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Johan Derksen</em> verschijnt als <em>kerstman</em> bij <em>De Bevers Live in Ahoy</em> Johan Derksen toonde zaterdagavond een verrassende kant van zichzelf toen hij als kerstman verscheen bij De Bevers Live in Ahoy. Het vaste gezicht van Vandaag Inside reageerde voor de camera van SBS 6 enigszins sportief: "Op een gegeven moment ben je alle schaamte voorbij. Je wilt ook niet kinderachtig zijn als je deelneemt aan zo'n show." Tekst gaat verder onder de video. Schietpartijen RotterdamNaast alle festiviteiten in Ahoy, stond Johan Derksen zaterdagavond ook stil bij de schietpartijen in Rotterdam van afgelopen donderdag: "Ik ben een beetje met een vreemd gevoel naar Rotterdam gereden, want het voelt toch een tikkeltje ongepast als wij hier vanavond uitbundig feest gaan vieren. Er zijn verschrikkelijke dingen gebeurd, en onze gedachten zijn ook bij de nabestaanden van deze vreselijke ramp." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: De Bevertjes zetten zich schrap voor een geweldige show in Ahoy Bekijk deze video » Lee Towers in de war door show De Bevers in Ahoy: 'Is John of Kees de artiest?' Bekijk deze video » Caroline van der Plas cancelt optreden De Bevers in Ahoy op laatste moment (video) Bekijk deze video » Bekijk beelden van De Bevers concert in Ahoy Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schietpartijen Rotterdam
Naast alle festiviteiten in Ahoy, stond Johan Derksen zaterdagavond ook stil bij de schietpartijen in Rotterdam van afgelopen donderdag: "Ik ben een beetje met een vreemd gevoel naar Rotterdam gereden, want het voelt toch een tikkeltje ongepast als wij hier vanavond uitbundig feest gaan vieren. Er zijn verschrikkelijke dingen gebeurd, en onze gedachten zijn ook bij de nabestaanden van deze vreselijke ramp."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV