Chateau Meiland: wil Nadège komen logeren in Code Rosé?

Chateau Meiland: wil Nadège komen logeren in Code Rosé?

Dinsdag 24 oktober 2023 om 07:59

Erica heeft nog altijd contact met de voormalige huishoudster Nadège, die helaas nogal eens met wat gezondheidsproblemen kampt, en dacht: 'Nu hebben we een pension, dan kan ze een paar dagen komen logeren en dan gaan we haar leuke dingen in Nederland laten zien.' Martien en Maxime zijn ook enthousiast en ze pakken direct de telefoon en bellen naar Frankrijk.

En... heeft Nadège zin om te komen? Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland: wil <em>Nadège</em> komen logeren in Code Rosé? Erica heeft nog altijd contact met de voormalige huishoudster Nadège, die helaas nogal eens met wat gezondheidsproblemen kampt, en dacht: 'Nu hebben we een pension, dan kan ze een paar dagen komen logeren en dan gaan we haar leuke dingen in Nederland laten zien.' Martien en Maxime zijn ook enthousiast en ze pakken direct de telefoon en bellen naar Frankrijk. En... heeft Nadège zin om te komen? Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Waarom is Chateau Meiland weer dikke kijkcijferhit? Tina en Evert weten het (Shownieuws) Bekijk deze video » Frans Bauer krijgt zeer warm welkom: 'Oh schat, ik ben er weer' (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Chagrijnige Erica wil geen slinger om op haar verjaardag Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's