Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het was even onzeker of er wel een nieuw seizoen van Familie Gillis, massa is kassa zou worden uitgezonden, maar dinsdag staat er (vooralsnog) toch echt een nieuwe aflevering op het programma. In de aftrap van het elfde seizoen van de realityserie volg je alles wat de steenrijke familie Gillis zoal meemaakt. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter reageert op rechtszaken (video) Bekijk deze video » Start Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter Gillis stopt met zijn dieet (video) Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is kassa gemist? Mark moet papa's Harleys verhuizen in het donker: "Gvd" Bekijk deze video » Peter over de kookIn deze aflevering raakt Peter tijdens de fotoshoot voor zijn kookboek volledig over de kook. Ruud ontwikkelt een revolutionair communicatiesysteem. Bij de allereerste ontmoeting met zijn schoonouders laat Peter zijn welbekende 'charmes' zien. Mark staat opnieuw oog in oog met de meedogenloze criminelen die hem twee jaar eerder bruut mishandeld hebben. Ruzie met ex NicolOok in dit seizoen is te zien hoe Peter gelukkig is met zijn vriendin Wendy, maar daarvoor stond Nicol ‘Nicolleke’ Kremers aan zijn zijde. Ze gingen in februari uit elkaar en toen brak de hel los. Inmiddels moet er een rechter aan te pas komen, want Nicol beschuldigt Peter van ernstige mishandeling. De miljonair heeft inmiddels beslag laten leggen op rekeningen en eigendommen van zijn ex, die tegenwoordig haar geld verdient met pikante content.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 31 oktober 2023 om 21:35

Het was even onzeker of er wel een nieuw seizoen van Familie Gillis, massa is kassa zou worden uitgezonden, maar dinsdag staat er (vooralsnog) toch echt een nieuwe aflevering op het programma. In de aftrap van het elfde seizoen van de realityserie volg je alles wat de steenrijke familie Gillis zoal meemaakt.

Peter over de kook
In deze aflevering raakt Peter tijdens de fotoshoot voor zijn kookboek volledig over de kook. Ruud ontwikkelt een revolutionair communicatiesysteem. Bij de allereerste ontmoeting met zijn schoonouders laat Peter zijn welbekende 'charmes' zien. Mark staat opnieuw oog in oog met de meedogenloze criminelen die hem twee jaar eerder bruut mishandeld hebben.

Ruzie met ex Nicol
Ook in dit seizoen is te zien hoe Peter gelukkig is met zijn vriendin Wendy, maar daarvoor stond Nicol ‘Nicolleke’ Kremers aan zijn zijde. Ze gingen in februari uit elkaar en toen brak de hel los. Inmiddels moet er een rechter aan te pas komen, want Nicol beschuldigt Peter van ernstige mishandeling. De miljonair heeft inmiddels beslag laten leggen op rekeningen en eigendommen van zijn ex, die tegenwoordig haar geld verdient met pikante content.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's