Video: Holland's Got Talent-winnaars investeren geld in 'toekomst en studieschuld'

Video: Holland's Got Talent-winnaars investeren geld in 'toekomst en studieschuld'

Zaterdag 4 november 2023 om 20:06

Video: <em>Holland's Got Talent</em>-winnaars investeren geld in 'toekomst en studieschuld' Na een wekenlange strijd kwam vrijdagavond tijdens een zinderende finale de langverwachte ontknoping van Holland's Got Talent. Rik en Aimée mogen zich de winnaars noemen van het dertiende seizoen. Ondanks hun kersverse overwinning is het acrobatenduo een dag later alweer druk bezig met hun volgende toekomstplannen, zo lieten ze weten in een interview met RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Balletdansers van DC Passion laten hun kracht zien op een nummer van Kanye West! Bekijk deze video » Wauw! Raoel zingt voor het eerst in het Nederlands in finale Holland's Got Talent (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Rachella schittert met Too Much Love Will Kill You (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Holland's Got Talent-winnaars investeren geld in 'toekomst en studieschuld'

Na een wekenlange strijd kwam vrijdagavond tijdens een zinderende finale de langverwachte ontknoping van Holland's Got Talent. Rik en Aimée mogen zich de winnaars noemen van het dertiende seizoen. Ondanks hun kersverse overwinning is het acrobatenduo een dag later alweer druk bezig met hun volgende toekomstplannen, zo lieten ze weten in een interview met RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's