Peter Gillis hint op zwangerschap Wendy: 'Kan zomaar gebeuren' (video)

Peter Gillis hint op zwangerschap Wendy: 'Kan zomaar gebeuren' (video)

Donderdag 9 november 2023 om 19:22

In Familie Gillis: massa is kassa zaten afgelopen week behoorlijke hints in de vooruitblik naar volgende week over een eventuele zwangerschap van Wendy, sinds dit jaar de vriendin van Peter Gillis. In RTL Boulevard gaf het stel uitsluitsel.

<em>Peter Gillis</em> hint op zwangerschap Wendy: 'Kan zomaar gebeuren' (video) In Familie Gillis: massa is kassa zaten afgelopen week behoorlijke hints in de vooruitblik naar volgende week over een eventuele zwangerschap van Wendy, sinds dit jaar de vriendin van Peter Gillis. In RTL Boulevard gaf het stel uitsluitsel. KleintjeIn de preview van de nieuwe aflevering van Massa is Kassa zagen we de nieuwe vriendin van Peter Gillis opeens met een babybuik. Of toch niet..? Voor de camera van RTL Boulevard vertellen ze of er een kleine aan zit te komen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Evert Santegoeds fileert Nicol Kremers: 'Schaam je, met je brutale bek' (Shownieuws) Bekijk deze video » Wendy, vriendin van Peter Gillis, slaakt noodkreet: 'Help!' (video) Bekijk deze video » Start Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter Gillis stopt met zijn dieet (video) Bekijk deze video » Peter Gillis spreekt klare taal over Nicol Kremers: 'Voor die vrouw en haar kinderen alles gedaan' Bekijk deze video » Ophef rond Nicol Kremers: journalisten vragen naar 'vuile was' bij arriveren rechtbank Bekijk deze video »
TV :
Peter Gillis hint op zwangerschap Wendy: 'Kan zomaar gebeuren' (video)

Kleintje
In de preview van de nieuwe aflevering van Massa is Kassa zagen we de nieuwe vriendin van Peter Gillis opeens met een babybuik. Of toch niet..? Voor de camera van RTL Boulevard vertellen ze of er een kleine aan zit te komen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's