Pieter Omtzigt in Op1 over premierskandidaat NSC: 'Dat lijkt me niet de meest logische optie'

Pieter Omtzigt in Op1 over premierskandidaat NSC: 'Dat lijkt me niet de meest logische optie'

<em>Pieter Omtzigt</em> in <em>Op1</em> over premierskandidaat <em>NSC</em>: 'Dat lijkt me niet de meest logische optie' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wanneer er niet met Pieter Omtzigt wordt gesproken, wordt er wel óver hem gesproken. Zijn partij, Nieuw Sociaal Contract, staat bovenaan in de peilingen, maar is de partij ook van plan om de premierskandidaat te leveren? Tekst gaat verder onder de video. Is het denkbaar dat als NSC de grootste partij wordt, dat de nummer twee de premier aflevert? @PieterOmtzigt: “Dat lijkt me niet de meest logische optie.” #Op1 #WNL pic.twitter.com/GLleYXhoJL— Op1 (@op1npo) November 9, 2023 Reactie Pieter OmtzigtTijdens de uitzending van Op1 werd de vraag gesteld: "Is het denkbaar dat als NSC de grootste partij wordt, dat de nummer twee de premier aflevert?" Pieter Omtzigt antwoordde: "Dat lijkt me niet de meest logische optie." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. In de bovenste video zie je Timmermans vs. Omtzigt. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vrijdag 10 november 2023 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Wanneer er niet met Pieter Omtzigt wordt gesproken, wordt er wel óver hem gesproken. Zijn partij, Nieuw Sociaal Contract, staat bovenaan in de peilingen, maar is de partij ook van plan om de premierskandidaat te leveren?

Tekst gaat verder onder de video.

Reactie Pieter Omtzigt
Tijdens de uitzending van Op1 werd de vraag gesteld: "Is het denkbaar dat als NSC de grootste partij wordt, dat de nummer twee de premier aflevert?" Pieter Omtzigt antwoordde: "Dat lijkt me niet de meest logische optie."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. In de bovenste video zie je Timmermans vs. Omtzigt. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's