Pieter Omtzigt wil niet samenwerken met PVV: 'We delen niet dezelfde waarden' (video)

Pieter Omtzigt wil niet samenwerken met PVV: 'We delen niet dezelfde waarden' (video)

Donderdag 9 november 2023 om 18:08

<em>Pieter Omtzigt</em> wil niet samenwerken met PVV: 'We delen niet dezelfde waarden' (video) Pieter Omtzigt is in het RTL Ontbijtnieuws duidelijk over zijn visie op samenwerken met andere partijen. 'Een samenwerking met PVV is heel lastig. Een van de grondwettelijke waarden, de godsdienstvrijheid, accepteert de partij niet.' Vorige week maakte Dilan Yeşilgöz van de VVD de draai om toch plotseling niet meer samen te willen werken met de PVV, terwijl ze dat aan het begin van de campagne nog wel wilde. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. René van der Gijp over premierschap Pieter Omtzigt: 'Heeft geen stabiel karakter' (video) Bekijk deze video » Caroline van de Plas in RTL Ontbijtnieuws: afspraak met Pieter Omtzigt werd steeds afgezegd Bekijk deze video » Video: ongeloof bij Caroline van der Plas over ontbreken Omtzigt en Timmermans bij RTL-debat Bekijk deze video »
Politiek :
Pieter Omtzigt wil niet samenwerken met PVV: 'We delen niet dezelfde waarden' (video)

Pieter Omtzigt is in het RTL Ontbijtnieuws duidelijk over zijn visie op samenwerken met andere partijen. 'Een samenwerking met PVV is heel lastig. Een van de grondwettelijke waarden, de godsdienstvrijheid, accepteert de partij niet.' Vorige week maakte Dilan Yeşilgöz van de VVD de draai om toch plotseling niet meer samen te willen werken met de PVV, terwijl ze dat aan het begin van de campagne nog wel wilde.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's