Op1 gemist? Pieter Omtzigt geeft duidelijkheid en wil geen premier worden

Op1 gemist? Pieter Omtzigt geeft duidelijkheid en wil geen premier worden

<em>Op1</em> gemist? <em>Pieter Omtzigt</em> geeft duidelijkheid en wil <em>geen premier</em> worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In het televisieprogramma Op1 verklaarde Pieter Omtzigt stellig dat zijn voorkeur uitgaat naar het bekleden van de positie van fractievoorzitter van NSC in de Tweede Kamer na de verkiezingen van 22 november. "Dat is de voorkeur die ik al heel lang heb", aldus Omtzigt. Tekst gaat verder onder de video. In #Op1 zegt @PieterOmtzigt dat hij een stellige voorkeur heeft om fractievoorzitter blijven. “Dat is de voorkeur die ik al heel lang heb.” #WNL pic.twitter.com/fEE7bu7z5x— Op1 (@op1npo) November 9, 2023 PremierskandidaatPieter Omtzigt kan op dit moment nog niet aangeven wie de premierskandidaat zal zijn voor Nieuw Sociaal Contract. De partij heeft hierover nog geen beslissing genomen, aldus zijn verklaring. Hij benadrukt dat het niet de bedoeling is dat een kleinere coalitiepartner de minister-president levert, omdat dit hem niet de meest logische optie lijkt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pieter Omtzigt: "Wat in 10, 15, 20 jaar kapot is gegaan, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen" (HvNL) Bekijk deze video » De Verkiezingen het Debat: wat gaat NSC concreet doen voor mensen die met moeite rondkomen? (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt wil niet samenwerken met PVV: 'We delen niet dezelfde waarden' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 10 november 2023 om 08:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In het televisieprogramma Op1 verklaarde Pieter Omtzigt stellig dat zijn voorkeur uitgaat naar het bekleden van de positie van fractievoorzitter van NSC in de Tweede Kamer na de verkiezingen van 22 november. "Dat is de voorkeur die ik al heel lang heb", aldus Omtzigt.

Tekst gaat verder onder de video.

Premierskandidaat
Pieter Omtzigt kan op dit moment nog niet aangeven wie de premierskandidaat zal zijn voor Nieuw Sociaal Contract. De partij heeft hierover nog geen beslissing genomen, aldus zijn verklaring. Hij benadrukt dat het niet de bedoeling is dat een kleinere coalitiepartner de minister-president levert, omdat dit hem niet de meest logische optie lijkt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's