Iris Enthoven woedend op Willem Voogd tijdens eilandraad: "Jij bent echt een gore rat!"

Iris Enthoven woedend op Willem Voogd tijdens eilandraad: "Jij bent echt een gore rat!"

<em>Iris Enthoven</em> woedend op <em>Willem Voogd</em> tijdens eilandraad: &quot;Jij bent echt een gore rat!&quot; Eenmaal aangekomen op de eilandraad lijkt het er in eerste instantie op dat iedereen zich aan het afgesproken plan zal gaan houden. Niets blijkt echter minder waar. Iris Enthoven wordt naar huis gestuurd door middel van de stemmen. Dit is een verrassing voor haar want Radmilo wilde toch naar huis? De blondine begrijpt er niets van. Bekijk het fragment hieronder. Gore ratRadmilo gaf al eerder aan naar huis te willen, maar toch zijn de meeste stemmen voor Iris. Iris begrijpt er niets van en de anderen zijn muisstil. Ze noemt Willem Voogd een 'gore rat'. Radmilo laat ook weten toch naar huis te willen gaan. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Seks in Expeditie Robinson: "Mijn libido is helemaal weg" (video) Bekijk deze video » Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson) Bekijk deze video » Expeditie Robinson-afvaller tegen Willem Voogd: "Bedankt voor het verpesten van mijn droom" Bekijk deze video »
TV :
Iris Enthoven woedend op Willem Voogd tijdens eilandraad: "Jij bent echt een gore rat!"
Maandag 20 november 2023 om 09:14

Eenmaal aangekomen op de eilandraad lijkt het er in eerste instantie op dat iedereen zich aan het afgesproken plan zal gaan houden. Niets blijkt echter minder waar. Iris Enthoven wordt naar huis gestuurd door middel van de stemmen. Dit is een verrassing voor haar want Radmilo wilde toch naar huis? De blondine begrijpt er niets van. Bekijk het fragment hieronder.

Gore rat
Radmilo gaf al eerder aan naar huis te willen, maar toch zijn de meeste stemmen voor Iris. Iris begrijpt er niets van en de anderen zijn muisstil. Ze noemt Willem Voogd een 'gore rat'. Radmilo laat ook weten toch naar huis te willen gaan.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's