Katja Schuurman: 'Soms neemt de zwaarte het even over'

Katja Schuurman: 'Soms neemt de zwaarte het even over'

Dinsdag 28 november 2023 om 09:25

De openhartige Katja Schuurman is altijd (prijzenswaardig) eerlijk over haar moodswings en gaf maandagavond op Instagram aan dat ze even niet helemaal lekker in haar vel zit: 'Ik ben een optimistisch mens, maar soms neemt de zwaarte het even over. Wat een gedoe is het leven soms zeg; en dan gebruik ik bewust een understatement om te verwoorden wat ik voel', schrijft ze.

'Dit wil ik voorkomen'
De sympathieke actrice zit te mijmeren bij de openhaard maar zoekt eigenlijk juist afleiding: 'Om te voorkomen dat ik de hele nacht neerslachtig in dit vuur blijf staren; wie heeft er tips voor opbeurende docu’s, films, muziek, teksten, of gewoon een domme vrolijke lachfilm?' Die oproep is niet aan dovemansoren gericht want het regent direct reacties op haar vraag: zo komt Jochem Myjer met de film Past lives en komt een andere volger met het idee om een boek te gaan schrijven. Daarnaast krijgt Katja ook veel bijval van mensen die zichzelf herkennen in haar verhaal.

Bekijk de Instagrampost van Katja hieronder. Daar weer onder vind je een video van Linda, Roos en Jessica (waarvan een 'reünie' op stapel staat), waarmee we in ieder geval een kleine glimlach op je gezicht hopen te toveren.

Katja Schuurman: 'Soms neemt de zwaarte het even over' De openhartige Katja Schuurman is altijd (prijzenswaardig) eerlijk over haar moodswings en gaf maandagavond op Instagram aan dat ze even niet helemaal lekker in haar vel zit: 'Ik ben een optimistisch mens, maar soms neemt de zwaarte het even over. Wat een gedoe is het leven soms zeg; en dan gebruik ik bewust een understatement om te verwoorden wat ik voel', schrijft ze. 'Dit wil ik voorkomen'De sympathieke actrice zit te mijmeren bij de openhaard maar zoekt eigenlijk juist afleiding: 'Om te voorkomen dat ik de hele nacht neerslachtig in dit vuur blijf staren; wie heeft er tips voor opbeurende docu’s, films, muziek, teksten, of gewoon een domme vrolijke lachfilm?' Die oproep is niet aan dovemansoren gericht want het regent direct reacties op haar vraag: zo komt Jochem Myjer met de film Past lives en komt een andere volger met het idee om een boek te gaan schrijven. Daarnaast krijgt Katja ook veel bijval van mensen die zichzelf herkennen in haar verhaal. Bekijk de Instagrampost van Katja hieronder. Daar weer onder vind je een video van Linda, Roos en Jessica (waarvan een 'reünie' op stapel staat), waarmee we in ieder geval een kleine glimlach op je gezicht hopen te toveren. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) Bekijk ook Martien Meiland: 'Hier kroop ik door het oog van de naald, was bijna dood' Bekijk deze video » Is de positie van Dilan Yeşilgöz nog wel houdbaar en kan ze de VVD-stemmer negeren? Bekijk deze video »
Show :
Katja Schuurman: 'Soms neemt de zwaarte het even over'

Actuele video's

Meer actuele video's