Spoiler: bekijk de onthulling van het Stinkdier in The Masked Singer (video)

Spoiler: bekijk de onthulling van het Stinkdier in The Masked Singer (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 09:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Het publiek van The Masked Singer heeft gekozen en stuurt het Stinkdier als eerste naar huis. Ondanks dat hij enorm zijn best heeft gedaan, verloor hij tegen de Magiër en zal hij met kerst weer terug naar huis moeten.

Lees verder onder de video.

Spoiler: bekijk de onthulling van het Stinkdier in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het publiek van The Masked Singer heeft gekozen en stuurt het Stinkdier als eerste naar huis. Ondanks dat hij enorm zijn best heeft gedaan, verloor hij tegen de Magiër en zal hij met kerst weer terug naar huis moeten. Lees verder onder de video. OnthullingMaar wie zit er toch achter het masker van het Stinkdier? Monica Geuze denkt aan Rob Goossens, terwijl de andere panelladen aan Patrick Martens denken. Ze blijken het geen van allen goed te hebben, want achter het masker van het Stinkdier zit niemand minder dan Guido Weijers. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Spoiler: bekijk de onthulling van het Stinkdier in The Masked Singer (video)

Onthulling
Maar wie zit er toch achter het masker van het Stinkdier? Monica Geuze denkt aan Rob Goossens, terwijl de andere panelladen aan Patrick Martens denken. Ze blijken het geen van allen goed te hebben, want achter het masker van het Stinkdier zit niemand minder dan Guido Weijers.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's