Spoiler: staande ovatie na ontmaskering Eekhoorn in The Masked Singer (video)

Spoiler: staande ovatie na ontmaskering Eekhoorn in The Masked Singer (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Eekhoorn heeft in The Masked Singer het duet tegen de Toffe Peer verloren. Ondanks dat ze erg aan elkaar gewaagd waren, moet de Eekhoorn toch de wedstrijd vlak voor de halve finale verlaten.

Lees verder onder de video.

Spoiler: staande ovatie na ontmaskering Eekhoorn in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Eekhoorn heeft in The Masked Singer het duet tegen de Toffe Peer verloren. Ondanks dat ze erg aan elkaar gewaagd waren, moet de Eekhoorn toch de wedstrijd vlak voor de halve finale verlaten. Lees verder onder de video. KerstEerder op de avond zong de Eekhoorn nog een spectaculair tweestemmig kerstduet. Hoewel ook dit goed klonk, kwam er vrijdag toch een eind aan het The Masked Singer-avontuur van de Eekhoorn. Maar wie zit er achter het masker? Een deel van de jury zit goed: het is namelijk Marieke Elsinga. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Spoiler: staande ovatie na ontmaskering Eekhoorn in The Masked Singer (video)

Kerst
Eerder op de avond zong de Eekhoorn nog een spectaculair tweestemmig kerstduet. Hoewel ook dit goed klonk, kwam er vrijdag toch een eind aan het The Masked Singer-avontuur van de Eekhoorn. Maar wie zit er achter het masker? Een deel van de jury zit goed: het is namelijk Marieke Elsinga.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's