The Masked Singer: kerstduet Eekhoorn en Nijlpaard 'beste tot nu toe' (video)

The Masked Singer: kerstduet Eekhoorn en Nijlpaard 'beste tot nu toe' (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 10:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Eekhoorn en het Nijlpaard zijn niet alleen vriendinnen van elkaar, maar ook echte zangpartners. Dat is te horen aan hun spectaculair goede duet in The Masked Singer.

<em>The Masked Singer</em>: kerstduet Eekhoorn en Nijlpaard 'beste tot nu toe' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 22 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Eekhoorn en het Nijlpaard zijn niet alleen vriendinnen van elkaar, maar ook echte zangpartners. Dat is te horen aan hun spectaculair goede duet in The Masked Singer. KerstSamen zingen het Nijlpaard en de Eekhoorn een vrolijk kerstnummer en zorgen ze ervoor dat de panelleden enorm kunnen genieten van het optreden. De hele avond staat in het teken van kerst én duetten. Erg leuk natuurlijk, maar brengt het ons ook verder in de zoektocht naar de identiteiten van de karakters? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: kerstduet Eekhoorn en Nijlpaard 'beste tot nu toe' (video)

Kerst
Samen zingen het Nijlpaard en de Eekhoorn een vrolijk kerstnummer en zorgen ze ervoor dat de panelleden enorm kunnen genieten van het optreden. De hele avond staat in het teken van kerst én duetten. Erg leuk natuurlijk, maar brengt het ons ook verder in de zoektocht naar de identiteiten van de karakters?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's