Fans Douwe Bob verheerlijken zijn performance als De Magiër (video)

Fans Douwe Bob verheerlijken zijn performance als De Magiër (video)

Fans <em>Douwe Bob</em> verheerlijken zijn performance als De Magiër (video) Vanavond zien we de finale van The Masked Singer. Wie wint dit seizoen? Is het de Toffe Peer, de Nijlpaad, de Uil of de IJsbeer? De Magiër blijkt Douwe Bob te zijn. De zanger deelt op zijn Instagrampagina een filmpje waarin hij zichzelf onthult. Uit de reacties blijkt dat iedereen onder de indruk was van zijn optredens. Velen wisten tot het einde niet dat Douwe in het pak verstopt zat. Zondag 31 december zien we de finale van The Masked Singer om 21.28 uur bij RTL 4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob) Bekijk ook The Masked Singer: Stinkdier en Magiër gaan strijd aan met kerstduet (video) Bekijk deze video » Masked Singer: laat De Magiër zijn echte stem horen? Bekijk deze video » Zien: dochter Walid Benmbarek had direct door dat hij de Koala was in The Masked Singer (video) Bekijk deze video »
Zondag 31 december 2023 om 09:19

Vanavond zien we de finale van The Masked Singer. Wie wint dit seizoen? Is het de Toffe Peer, de Nijlpaad, de Uil of de IJsbeer? De Magiër blijkt Douwe Bob te zijn. De zanger deelt op zijn Instagrampagina een filmpje waarin hij zichzelf onthult. Uit de reacties blijkt dat iedereen onder de indruk was van zijn optredens. Velen wisten tot het einde niet dat Douwe in het pak verstopt zat.

Zondag 31 december zien we de finale van The Masked Singer om 21.28 uur bij RTL 4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's