Khalid Kasem legt werk neer bij BNNVARA na beschuldiging omkoping (video)

Khalid Kasem legt werk neer bij BNNVARA na beschuldiging omkoping (video)

Vrijdag 5 januari om 20:19

Khalid Kasem legt per direct zijn werk bij BNNVARA neer nadat er vrijdag schokkend nieuws over hem naar buiten komt. Hij zou zich hebben schuldig gemaakt aan omkoping van een ambtenaar.

Lees verder onder de video.

<em>Khalid Kasem</em> legt werk neer bij BNNVARA na beschuldiging omkoping (video) Khalid Kasem legt per direct zijn werk bij BNNVARA neer nadat er vrijdag schokkend nieuws over hem naar buiten komt. Hij zou zich hebben schuldig gemaakt aan omkoping van een ambtenaar. Lees verder onder de video. GesprekIn een opgenomen gesprek met Peter R. de Vries erkent de presentator en oud-advocaat dat hij in 2019 een ambtenaar heeft omgekocht, met als doel een cliënt eerder vrij krijgen. Kasem ontkent de beschuldiging. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Khalid Kasem legt werk neer bij BNNVARA na beschuldiging omkoping (video)

Gesprek
In een opgenomen gesprek met Peter R. de Vries erkent de presentator en oud-advocaat dat hij in 2019 een ambtenaar heeft omgekocht, met als doel een cliënt eerder vrij krijgen. Kasem ontkent de beschuldiging.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's