Guy Ritchie maakt een Netflix-serie, bekijk de trailer van The Gentlemen!

Guy Ritchie maakt een Netflix-serie, bekijk de trailer van The Gentlemen!

Maandag 15 januari om 18:25

Crime meets caviar! Guy Ritchie regisseert een nieuwe Netflix-serie gebaseerd op de film The Gentlemen, die hij in 2019 maakte. De reeks zal uit acht afleveringen bestaan.

Plot
Eddie Halstead erft het landgoed van zijn vader, maar leert dat dit deel uitmaakt van een drugsimperium beheerd door de legendarische Mickey Pearson. Eddie dompelt zich onder in de criminele onderwereld en poogt de controle te krijgen over de hele zwendel.

Een releasedatum voor de nieuwe serie The Gentlemen is nog niet bekend. Bekijk de eerste teaser hieronder.

<em>Guy Ritchie</em> maakt een Netflix-serie, bekijk de trailer van <em>The Gentlemen</em>! Crime meets caviar! Guy Ritchie regisseert een nieuwe Netflix-serie gebaseerd op de film The Gentlemen, die hij in 2019 maakte. De reeks zal uit acht afleveringen bestaan. PlotEddie Halstead erft het landgoed van zijn vader, maar leert dat dit deel uitmaakt van een drugsimperium beheerd door de legendarische Mickey Pearson. Eddie dompelt zich onder in de criminele onderwereld en poogt de controle te krijgen over de hele zwendel. Een releasedatum voor de nieuwe serie The Gentlemen is nog niet bekend. Bekijk de eerste teaser hieronder. Bekijk ook Bekijk de trailer van het állerlaatste deel van The Crown, vanaf 14 december op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Fool Me Once, serie vanaf 1 januari op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Brothers Sun: vanaf 4 januari te bingen op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Griselda: de serie met Sofia Vergara vanaf 25 januari te bingen Bekijk deze video » Hoe werd “We are the World” gemaakt? Bekijk de trailer van The Greatest Night in Pop hier! Bekijk deze video » Adan Canto uit hitseries Narcos en Designated Survivor overleden Bekijk deze video » He-Man is terug in Masters of the Universe: Revolution, bekijk hier de trailer! Bekijk deze video »
Trailer :
Guy Ritchie maakt een Netflix-serie, bekijk de trailer van The Gentlemen!

Actuele video's

Meer actuele video's