Help, mijn man is klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, mijn man is klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, mijn man is klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Help, mijn man is klusser is vanaf maandag 15 januari terug op de buis met gloednieuwe afleveringen. In het zeventiende seizoen van het populaire hulpprogramma schiet John Williams stellen te hulp die leven in een bouwval. Alle fragmenten uit deze uitzending John Williams uit Help Mijn Man Is Klusser! legt gedaanteverandering op Radio 538 uit Bekijk deze video » NijkerkerveenIn het programma vraagt iemand om hulp, aangezien een doe-het-zelver het erg bont maakt. Wat vaak begint als een mooi ambitieus renovatieproject, eindigt om diverse redenen in een drama waardoor ze soms jarenlang in onafgemaakte huizen bivakkeren in zware omstandigheden. John Williams en de klussers zijn in deze eerste aflevering in Nijkerkerveen. Kinderen schamen zichSigrid en Chris wonen al zestien jaar in een chaos. De eeuwigdurende verbouwing zorgt ervoor dat de kinderen zich al jaren schamen en het heeft een effect op het huwelijk. Volgens Sigrid heeft Chris woedeaanvallen en weigert hij al jaren hulp. Ze is de situatie en haar man zat.
Uitzending :
Help, mijn man is klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 15 januari om 22:09

Help, mijn man is klusser is vanaf maandag 15 januari terug op de buis met gloednieuwe afleveringen. In het zeventiende seizoen van het populaire hulpprogramma schiet John Williams stellen te hulp die leven in een bouwval.

Nijkerkerveen
In het programma vraagt iemand om hulp, aangezien een doe-het-zelver het erg bont maakt. Wat vaak begint als een mooi ambitieus renovatieproject, eindigt om diverse redenen in een drama waardoor ze soms jarenlang in onafgemaakte huizen bivakkeren in zware omstandigheden. John Williams en de klussers zijn in deze eerste aflevering in Nijkerkerveen.

Kinderen schamen zich
Sigrid en Chris wonen al zestien jaar in een chaos. De eeuwigdurende verbouwing zorgt ervoor dat de kinderen zich al jaren schamen en het heeft een effect op het huwelijk. Volgens Sigrid heeft Chris woedeaanvallen en weigert hij al jaren hulp. Ze is de situatie en haar man zat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn man is klusser!

Actuele video's

Meer actuele video's