Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Married at First Sight. In dit programma stappen singles die elkaar niet kennen met elkaar in het huwelijksbootje. Alle fragmenten uit deze uitzending Huwelijk oudste stel Married at First Sight Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’ Bekijk deze video » Anneke gaat trouwen met DirkWetenschappers zijn in dit programma degenen die bepalen welke vrijgezellen aan elkaar worden gekoppeld. Anneke is een van de gelukkigen voor wie een match is gevonden. In deze aflevering zoekt zij onder het kritische oog van haar vriendinnen een jurk uit voor haar grote dag met Dirk. Gelukkig koppelJantine en Jeppe vertrekken als een gelukkig koppel op huwelijksreis en Kim en David zeggen ja tegen elkaar. En een kennismaking met de 34-jarige Jerney en 35-jarige Jeffrey. Zij vertellen het nieuws dat ze gaan trouwen met een onbekende allebei aan hun kinderen.
Uitzending :
Married at first sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 24 januari om 22:07

Woensdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Married at First Sight. In dit programma stappen singles die elkaar niet kennen met elkaar in het huwelijksbootje.

Anneke gaat trouwen met Dirk
Wetenschappers zijn in dit programma degenen die bepalen welke vrijgezellen aan elkaar worden gekoppeld. Anneke is een van de gelukkigen voor wie een match is gevonden. In deze aflevering zoekt zij onder het kritische oog van haar vriendinnen een jurk uit voor haar grote dag met Dirk.

Gelukkig koppel
Jantine en Jeppe vertrekken als een gelukkig koppel op huwelijksreis en Kim en David zeggen ja tegen elkaar. En een kennismaking met de 34-jarige Jerney en 35-jarige Jeffrey. Zij vertellen het nieuws dat ze gaan trouwen met een onbekende allebei aan hun kinderen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's