Pieter Omtzigt wil geen nieuwe verkiezingen: 'Geen reële optie' (video)

Pieter Omtzigt wil geen nieuwe verkiezingen: 'Geen reële optie' (video)

Woensdag 7 februari om 17:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Pieter Omtzigt</em> wil geen nieuwe verkiezingen: 'Geen reële optie' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Pieter Omtzigt lichtte bij Humberto toe waarom hij nu niet meer verder wil praten. De NSC-leider had eerder financiële informatie van informateur Ronald Plasterk willen krijgen, zei hij in de talkshow. Hij zegt zich ook gestoord te hebben aan het feit dat een vertrouwelijk gesprek tussen de leiders van de PVV, VVD, NSC en BBB maandag op het ministerie van Justitie is gelekt aan de Telegraaf. Hoe nu verder? Volgens Omtzigt ligt het niet in de lijn der verwachting dat er nieuwe verkiezingen komen. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Humberto: Pieter Omtzigt reageert op formatieperikelen Bekijk deze video » Weinig begrip op X voor Omtzigts besluit formatiegesprekken te stoppen Bekijk deze video »
Politiek :
Pieter Omtzigt wil geen nieuwe verkiezingen: 'Geen reële optie' (video)

Pieter Omtzigt lichtte bij Humberto toe waarom hij nu niet meer verder wil praten. De NSC-leider had eerder financiële informatie van informateur Ronald Plasterk willen krijgen, zei hij in de talkshow. Hij zegt zich ook gestoord te hebben aan het feit dat een vertrouwelijk gesprek tussen de leiders van de PVV, VVD, NSC en BBB maandag op het ministerie van Justitie is gelekt aan de Telegraaf. Hoe nu verder? Volgens Omtzigt ligt het niet in de lijn der verwachting dat er nieuwe verkiezingen komen.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's