Kruipt Erica naast Martien op Valentijnsdag? 'Moet er niet aan denken, laat mij met rust' (Shownieuws)

Kruipt Erica naast Martien op Valentijnsdag? 'Moet er niet aan denken, laat mij met rust' (Shownieuws)

Woensdag 14 februari om 12:17

Valentijnsdag gaat duidelijk voorbij aan Martien en Erica Meiland, die natuurlijk sowieso een bijzondere relatie met elkaar hebben. Geen rozen en geknuffel voor elkaar dus? 'Wij doen niet aan Valentijn. Dat vind ik zo'n poppenkast.'

'Laat mij met rust'
De twee gaan gewoon 'ontbijt draaien' in Code Rosé en daarna gaat Martien lekker even liggen. Kruipt Erica daar dan misschien even bij, vraagt de Shownieuws-verslaggever zich vervolgens af. Het antwoord is duidelijk: 'Nee, wij kruipen nooit naast elkaar.' Waarna Martien aangeeft: 'Welnee, ik moet er niet aan denken. Laat mij met rust.' Tot zover de romantiek in huize Meiland.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Kruipt Erica naast Martien op Valentijnsdag? 'Moet er niet aan denken, laat mij met rust' (<em>Shownieuws</em>) Valentijnsdag gaat duidelijk voorbij aan Martien en Erica Meiland, die natuurlijk sowieso een bijzondere relatie met elkaar hebben. Geen rozen en geknuffel voor elkaar dus? 'Wij doen niet aan Valentijn. Dat vind ik zo'n poppenkast.' 'Laat mij met rust'De twee gaan gewoon 'ontbijt draaien' in Code Rosé en daarna gaat Martien lekker even liggen. Kruipt Erica daar dan misschien even bij, vraagt de Shownieuws-verslaggever zich vervolgens af. Het antwoord is duidelijk: 'Nee, wij kruipen nooit naast elkaar.' Waarna Martien aangeeft: 'Welnee, ik moet er niet aan denken. Laat mij met rust.' Tot zover de romantiek in huize Meiland. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zoet: Claire & Vivé Meiland schitteren in spijkerjurkjes Bekijk deze video » First Dates: 'Lelijke mensen kunnen naar Turkije vliegen en dan zijn ze zo knap' Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: er is gezoend! Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's