Mark Rutte was jarig op Valentijnsdag: 'Ik haat verjaardagen' (video)

Mark Rutte was jarig op Valentijnsdag: 'Ik haat verjaardagen' (video)

Zaterdag 17 februari om 12:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark Rutte</em> was jarig op Valentijnsdag: 'Ik haat verjaardagen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het was weer een bewogen week in politiek Den Haag. Kim Putters moet de formatie proberen vlot te trekken en de benoeming van Mark Rutte als de nieuwe baas van de NAVO komt dichterbij. Verslaggever Jaïr Ferwerda maakte vlak voor de voorjaarsvakantie een rondje in Den Haag en blikte daarbij ook terug op de 57e verjaardag van demissionair premier Mark Rutte. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Mark Rutte was jarig op Valentijnsdag: 'Ik haat verjaardagen' (video)

Het was weer een bewogen week in politiek Den Haag. Kim Putters moet de formatie proberen vlot te trekken en de benoeming van Mark Rutte als de nieuwe baas van de NAVO komt dichterbij. Verslaggever Jaïr Ferwerda maakte vlak voor de voorjaarsvakantie een rondje in Den Haag en blikte daarbij ook terug op de 57e verjaardag van demissionair premier Mark Rutte.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's