Married at First Sight: Suzanne wordt bang van mannen die veel appen

Married at First Sight: Suzanne wordt bang van mannen die veel appen

Donderdag 29 februari om 12:48

Op het gebied van appjes sturen zitten Suzanne en Bastiaan niet op een lijn, zo is te zien in Married at First Sight. Bastiaan vindt dat Suzanne vaker berichtjes mag sturen, zeker op belangrijke momenten. “Ik ben niet per se een trouwe apper”, reageert Suzanne. “Ik word vaak juist een beetje bang van mannen die heel veel op de app zitten. Omdat ik dat kennelijk niet gewend ben.”

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: Suzanne wordt bang van mannen die veel appen Op het gebied van appjes sturen zitten Suzanne en Bastiaan niet op een lijn, zo is te zien in Married at First Sight. Bastiaan vindt dat Suzanne vaker berichtjes mag sturen, zeker op belangrijke momenten. “Ik ben niet per se een trouwe apper”, reageert Suzanne. “Ik word vaak juist een beetje bang van mannen die heel veel op de app zitten. Omdat ik dat kennelijk niet gewend ben.” Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. 'Ondeugende' Suzanne in Married at First Sight: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen' Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat Bekijk deze video » MAFS: Jerney en Jeffrey verlangen ernaar weer samen te slapen sinds huwelijksreis Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Suzanne wordt bang van mannen die veel appen

Actuele video's

Meer actuele video's