Reddingsactie migranten mislukt door schietende Libische kustwacht (RTL Nieuws)

Reddingsactie migranten mislukt door schietende Libische kustwacht (RTL Nieuws)

Reddingsactie <em>migranten</em> mislukt door schietende Libische kustwacht (<em>RTL Nieuws</em>) In RTL Nieuws beelden van een mislukte reddingsactie op de Middellandse zee. Een hulporganisatie probeerde een groep migranten op een bootje te helpen maar werd gehinderd door een schietende Libische kustwacht. Europese UnieRuim 70 mensen belanden in zee waarbij een persoon het niet heeft overleefd. Deze sabotagepoging wordt indirect door de Europese Unie betaald aangezien zij Libië geld geeft om migranten tegen te houden zodat ze het vasteland van Europa niet kunnen bereiken. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Spectaculaire redding vrachtwagenchauffeur op grote hoogte bungelend aan brug (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Tientallen lichamen van migranten spoelden aan bij Italiaanse kust na schipbreuk (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust Bekijk deze video »
Nieuws :
Reddingsactie migranten mislukt door schietende Libische kustwacht (RTL Nieuws)
Dinsdag 5 maart om 19:18

In RTL Nieuws beelden van een mislukte reddingsactie op de Middellandse zee. Een hulporganisatie probeerde een groep migranten op een bootje te helpen maar werd gehinderd door een schietende Libische kustwacht.

Europese Unie
Ruim 70 mensen belanden in zee waarbij een persoon het niet heeft overleefd. Deze sabotagepoging wordt indirect door de Europese Unie betaald aangezien zij Libië geld geeft om migranten tegen te houden zodat ze het vasteland van Europa niet kunnen bereiken.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's