Ministers Schouten van Van Gennip bieden excuses aan: 'Huurtoeslag verhoogd' (video)

Ministers Schouten van Van Gennip bieden excuses aan: 'Huurtoeslag verhoogd' (video)

Vrijdag 8 maart om 17:19

Ministers Schouten van Van Gennip bieden <em>excuses</em> aan: 'Huurtoeslag verhoogd' (video) Het demissionaire kabinet heeft een oplossing voor een fout in de koopkrachtberekeningen: er wordt 66 miljoen euro uitgetrokken om de huurtoeslag te verhogen. Dat geld gaat vooral naar alleenstaanden met een bijstandsuitkering of minimumloon. De ministers Karien van Gennip (Sociale Zaken) en Carola Schouten (Armoedebestrijding) hebben excuses aangeboden, hoorde je bij Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vijf gewonden door bus die tegen boom knalt in Den Haag: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien! Eerste asperges komen er nu al aan dankzij lekker weer (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobiliste uit Naaldwijk zit met vinger vast in stuur (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Het demissionaire kabinet heeft een oplossing voor een fout in de koopkrachtberekeningen: er wordt 66 miljoen euro uitgetrokken om de huurtoeslag te verhogen. Dat geld gaat vooral naar alleenstaanden met een bijstandsuitkering of minimumloon. De ministers Karien van Gennip (Sociale Zaken) en Carola Schouten (Armoedebestrijding) hebben excuses aangeboden, hoorde je bij Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's