Maandag in Kopen Zonder Kijken: Martijn verrast Myra, de allereerste single die meedoet

Maandag in Kopen Zonder Kijken: Martijn verrast Myra, de allereerste single die meedoet

Maandag 11 maart om 08:31

Maandagavond start het nieuwe seizoen van de RTL4-hit Kopen Zonder Kijken en daarin zien we direct iets dat nog niet eerder in de geschiedenis van het woonprogramma voorkwam: een single (Myra) die op zoek gaat naar een nieuw huis. Martijn Krabbé overviel haar met het goede nieuws en die werd meer dan hartelijk verwelkomd.

Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder

Maandag in <em>Kopen Zonder Kijken</em>: Martijn verrast Myra, de allereerste single die meedoet Maandagavond start het nieuwe seizoen van de RTL4-hit Kopen Zonder Kijken en daarin zien we direct iets dat nog niet eerder in de geschiedenis van het woonprogramma voorkwam: een single (Myra) die op zoek gaat naar een nieuw huis. Martijn Krabbé overviel haar met het goede nieuws en die werd meer dan hartelijk verwelkomd. Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Kopen zonder kijken start maandag 11 maart: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Miljoenenjacht: waren de villa-bewoners in Laren écht niet thuis? Bekijk deze video » Europapa gaat voorbij aan Guus Hiddink: 'Heb ik helemaal niks mee' Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Kopen Zonder Kijken: Martijn verrast Myra, de allereerste single die meedoet

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's