Suzanne geeft EINDELIJK toe dat ze Bastiaan niet wil (Married at First Sight)

Suzanne geeft EINDELIJK toe dat ze Bastiaan niet wil (Married at First Sight)

Woensdag 13 maart om 08:24

De kijker zag het vanaf dan één maar Suzanne is er nu zelf ook wel uit: ze voelt gewoon niet echt iets voor Bastiaan. Het vreet aan haar en daarom wil ze er met haar man over praten: 'We moeten het gaan hebben over hoe de vlaggen erbij hangen en welke kant we nog op willen in dit experiment.'

'Voel het vonkje niet'
Ze zegt vervolgens dat ze niet weet welke kant het opgaat maar dat weet ze natuurlijk maar al te goed. Gelukkig wordt ze al snel wat duidelijker: 'Ik had een lichte twijfel en ik merk nu, omdat het zoveel energie kost om de deur open te houden, dat die gewoon is geklapt van het weekend. Ik voel het vonkje niet.' Hoe reageert Bastiaan hierop?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Suzanne geeft EINDELIJK toe dat ze Bastiaan niet wil (<em>Married at First Sight</em>) De kijker zag het vanaf dan één maar Suzanne is er nu zelf ook wel uit: ze voelt gewoon niet echt iets voor Bastiaan. Het vreet aan haar en daarom wil ze er met haar man over praten: 'We moeten het gaan hebben over hoe de vlaggen erbij hangen en welke kant we nog op willen in dit experiment.' 'Voel het vonkje niet'Ze zegt vervolgens dat ze niet weet welke kant het opgaat maar dat weet ze natuurlijk maar al te goed. Gelukkig wordt ze al snel wat duidelijker: 'Ik had een lichte twijfel en ik merk nu, omdat het zoveel energie kost om de deur open te houden, dat die gewoon is geklapt van het weekend. Ik voel het vonkje niet.' Hoe reageert Bastiaan hierop? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen over Hans Teeuwen-ophef: 'Bezopen dat politie daarvoor uitrukt' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Married at First Sight: Anneke en Dirk hebben het nu WEL gezellig Bekijk deze video »
TV :
Suzanne geeft EINDELIJK toe dat ze Bastiaan niet wil (Married at First Sight)

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's