Donderwolken boven huwelijk Gerben & Erik in Married at First Sight? 'Geef elkaar eens een zoen'

Donderwolken boven huwelijk Gerben & Erik in Married at First Sight? 'Geef elkaar eens een zoen'

Woensdag 20 maart om 07:38

Het loopt allemaal niet zo soepel tussen Gerben en Erik in Married at First Sight al doet die laatste of er helemaal niets aan de hand is. Hij wil vooral niet te hard van stapel lopen maar ondertussen heeft hij, na vijf weken huwelijk, zijn man nog niet eens gezoend. Dat zit Gerben duidelijk dwars: 'Ik voel het aan zijn kant niet', vertelt hij Carlo Boszhard. Kan de koppelsweek de heren misschien wat dichter bij elkaar brengen? Het zou tijd worden.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Donderwolken boven huwelijk Gerben &amp; Erik in <em>Married at First Sight</em>? 'Geef elkaar eens een zoen' Het loopt allemaal niet zo soepel tussen Gerben en Erik in Married at First Sight al doet die laatste of er helemaal niets aan de hand is. Hij wil vooral niet te hard van stapel lopen maar ondertussen heeft hij, na vijf weken huwelijk, zijn man nog niet eens gezoend. Dat zit Gerben duidelijk dwars: 'Ik voel het aan zijn kant niet', vertelt hij Carlo Boszhard. Kan de koppelsweek de heren misschien wat dichter bij elkaar brengen? Het zou tijd worden. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Malou in Married at First Sight: 'Sarath, ik werd letterlijk ZIEK van onze huwelijksreis' Bekijk deze video » Ruzie bij Married At First Sight vanwege de vele mislukte huwelijken? Bekijk deze video »
TV :
Donderwolken boven huwelijk Gerben & Erik in Married at First Sight? 'Geef elkaar eens een zoen'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's