Zien: Mascha de Rooij is de nieuwe presentatrice van De Rijdende Rechter (video)

Zien: Mascha de Rooij is de nieuwe presentatrice van De Rijdende Rechter (video)

Woensdag 20 maart om 18:49

De Rijdende Rechter is al jarenlang een vaste waarde op de Nederlandse televisie. Met de verhuizing van KRO-NCRV naar Omroep MAX was het ook tijd voor een nieuw gezicht van de show. Die eer is toebedeeld aan Mascha de Rooij. Zij gaat, samen met vaste rechter John Reid, weer (buren)problemen oplossen in het nieuwe seizoen RTL Boulevard sprak met Mascha over deze nieuwe stap in haar tv-loopbaan.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Mascha de Rooij is de nieuwe presentatrice van <em>De Rijdende Rechter</em> (video) De Rijdende Rechter is al jarenlang een vaste waarde op de Nederlandse televisie. Met de verhuizing van KRO-NCRV naar Omroep MAX was het ook tijd voor een nieuw gezicht van de show. Die eer is toebedeeld aan Mascha de Rooij. Zij gaat, samen met vaste rechter John Reid, weer (buren)problemen oplossen in het nieuwe seizoen RTL Boulevard sprak met Mascha over deze nieuwe stap in haar tv-loopbaan. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Richard Groenendijk in Bij Van Duin op de achterbank: "Dit wordt nooit wat met mij" Bekijk deze video » Sjoerd van Ramshorst zingt Kon ik maar even bij je zijn: beter dan Gordon? Bekijk deze video » Heel Holland bakt: dit is de winnaar van 2024, 'ik ben helemaal overdonderd!' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Mascha de Rooij is de nieuwe presentatrice van De Rijdende Rechter (video)

Actuele video's

Meer actuele video's